Stukadoor Zaandam

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Welkom bij Multistuc & Spuit bv, uw specialist in stucwerk in de omgeving van Zaandam. Wij hebben al ruim tien jaar uw buurtgenoten geholpen aan het mooiste stucwerk dat er te vinden is en wij zouden graag hetzelfde voor u doen. Dus moet de badkamer nog gerenoveerd worden of bent u die afgebladderde wanden in de slaapkamer nu toch echt wel beu? U hoeft maar één telefoontje te plegen en wij springen u bij als uw betrouwbare lokale stukadoor. Natuurlijk kunt u ook eerst een vrijblijvende offerte aanvragen waarin wij uitleggen hoe wij u precies kunnen helpen in uw persoonlijke situatie als vakkundig stukadoor in Zaandam.

Ontdek ons ruime aanbod

Één van onze sterke punten is het ruime assortiment dat wij u kunnen aanbieden. U zult niet snel een stukadoor in Zaandam vinden die zoveel verschillende vormen van stucwerk zo goed beheerst. Wij kennen natuurlijk alle basistechnieken en wij hebben de certificaten om te bewijzen dat wij uit de voeten kunnen met het stucwerk in zijn algemeen. Maar wij kunnen u ook helpen met een aantal specialere zaken. Zo verzorgen wij als stukadoor onder andere de volgende zaken voor onze klanten:

  • Stucmarmer
  • Gevelisolatie
  • Glad pleisterwerk
  • Kelderafdichting
  • Akoestische pleister
  • Spuitpleister
  • Leem
  • Schuurwerk

stukwerk Zaandam

Dit is echter slechts het topje van de ijsberg. Om erachter te komen of wij u kunnen bijstaan in uw persoonlijke situatie in Zaandam, en de kans dat dit het geval is zit er dik in, dan kunt u ons het beste even een aanvraag tot een persoonlijke offerte te sturen.

Leer onze werkwijze kennen

Wij gaan al jaren uiterst klantgericht te werk als stukadoor. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en wij beseffen maar al te goed dat wij ons werk voor onze opdrachtgevers verrichten. Daarom gaan wij graag een goede relatie aan die begint met een kennismakingsgesprek in Zaandam waarin wij luisteren naar al uw wensen en eisen en veel aandacht hebben voor uw mening. Door duidelijke afspraken te maken en nauw contact te behouden tussen klant en stukadoor in Zaandam gaan wij de moeilijkheden niet uit de weg en voorkomen we vervelende verrassingen.

Interesse? Laat het ons weten!

Hebt u interesse in onze werkzaamheden in Zaandam? Bel ons dan gerust eens op of stuur via het internet het verzoek om een vrijblijvende en persoonlijke offerte te ontvangen. Wij staan u met plezier bij als stukadoor en wij helpen u op zijn minst aan advies en informatie die wij als ervaren stukadoor in Zaandam verworven hebben.

Geef een reactie