Stukadoor Slotermeer

Kies voor professionele kwaliteit

Woont u in de omgeving van Slotermeer en bent u bezig met het bouwen van een nieuw kantoor voor de zaak? Zoekt u nog een specialist die de wanden kan afwerken? Of bent u de badkamer of keuken aan het vernieuwen en moet de uitstraling van de wanden in de woonkamer eigenlijk ook eens vervangen worden? Voor al uw stucwerk gerelateerde vragen en werkzaamheden is er Multistuc & Spuit bv. Wij zijn een ervaren en veelzijdige onderneming die al ruim 10 jaar actief is als stukadoor. Wij hebben kennis van zake en u vindt niet snel een stukadoor in Slotermeer die professioneler te werk gaat dan wij.

Ontdek het geheim van ons succes

Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit. Daar zorgen wij voor door te bouwen op onze twee steunpilaren: professionaliteit en klantvriendelijkheid. Allereerst onze professionaliteit die wordt weergegeven door de certificaten die wij als stukadoor hebben ontvangen van onder meer NOA, VCA, ISO en KIWA. Ook hebben al onze medewerkers vele jaren aan ervaring en praktische kennis en hebben zij de benodigde vakopleidingen doorlopen. Zo kunt u zeker zijn van de kwaliteit van ons werk. Maar wat u wellicht nog zekerder van uw zaak kan maken is de onnavolgbare klanttevredenheid die wij hebben bereikt en de resultaten van ons werk in Slotermeer uit het verleden. Op onze website kunt u diverse voorbeelden bekijken van de eindproducten van ons werk als stukadoor in Slotermeer. Daarbovenop komt onze klantgerichte werkhouding die u garandeert dat wij altijd naar uw wensen luisteren en aandacht hebben voor uw interesses.

Stukadoor Slotermeer

Geniet van marmereffecten

U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende werkzaamheden. Wilt u bijvoorbeeld uw gevel laten isoleren of uw kelder afdichten door een ervaren stukadoor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maar wij kunnen u bijvoorbeeld ook helpen met stucmarmer, een verzamelnaam voor stucwerk dat een marmereffect bevat. Hierbinnen hebben wij verschillende opties voor u in Slotermeer. Van deze opties zijn de volgende drie het meest in trek:

  • Brander Stucco
  • Brander Stucco Mat
  • Tadelakt

Natuurlijk hebben wij ook andere opties voor u. Vraag ons simpelweg om de opties die wij u bieden als professionele stukadoor in Slotermeer.

Leer meer over ons

Wilt u graag wat meer weten over ons werk als stukadoor? Kijk gerust op de website of vraag het aan één van onze vriendelijke personeelsleden. Zij helpen u graag aan informatie in Slotermeer en vertellen u wat wij voor u kunnen betekenen als stukadoor in Slotermeer.

Geef een reactie