Stukadoor Purmerend

Kies voor vakwerk op maat

Woont u in de omgeving van Purmerend en moet er stucwerk in uw woning verricht worden? Hebt u besloten om de zolder eindelijk op te knappen, gaat u de badkamer uitbreiden of komt er een geheel nieuwe keuken in uw huis? Of bent u bezig met een nieuwe woning of kantoor en hebt u nog geen stukadoor in dienst om de muren op professionele wijze af te werken? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Multistuc & Spuit bv is een zeer veelzijdige en ervaren onderneming die al haar klanten helpt aan vakwerk op maat als de beste stukadoor in Purmerend.

Bekijk ons uitgebreide aanbod

Als professionele stukadoor in Purmerend bieden wij u een groot aantal diensten aan. Want stucwerk is namelijk echt vakwerk en er zijn zeer verschillende technieken en stromingen binnen dit vakgebied. Onze ervaren medewerkers beheersen al deze technieken. Hieronder ziet u een aantal van de mogelijkheden voor uw stucwerk in Purmerend op een rijtje:

  • Stucmarmer
  • Binnensauswerk
  • Gevelisolatie
  • Glad pleisterwerk
  • Kelderafdichting
  • Akoestische pleister
  • Sierpleister
  • Spuitpleister

Dit zijn enkel slechts een aantal van de verschillende diensten die wij voor u kunnen verrichten als ervaren stukadoor. Wij kunnen u ook met andere, meer speciale of persoonlijke, projecten helpen.

stucadoor Purmerend

Hiervoor kunt u het beste even een persoonlijke offerte aanvragen. Dit kunt u gewoon doen via de website en deze offerte is uiteraard geheel vrijblijvend. Welke techniek u wilt dat wij toepassen hangt uiteindelijk helemaal af van uw wensen op het gebied van praktische en esthetische zaken.

Ontdek onze werkwijze

Natuurlijk staan wij voor meer dan alleen een ruim aanbod aan diensten. Zo staat ons bedrijf al jarenlang bekend als een stukadoor die u professionaliteit en klantvriendelijkheid biedt. Wij hebben niet voor niets certificaten van de NOA, VCA, ISO en IKWA om de professionele werkwijze van onze ervaren vakmensen te bewijzen. Met 10 jaar aan ervaring als stukadoor in Purmerend hebben wij de juiste papieren om ook uw project in goede banen te leiden. En daar komt nog eens bovenop dat wij uiterst flexibel te werk gaan en altijd luisteren naar de wensen van onze klanten. Vraag ons gerust om eens langs te komen voor een kennismakingsgesprek in Purmerend.

Neem direct contact op!

Hebt u interesse in ons werk als stukadoor? Neem dan vandaag nog contact op met onze vriendelijke medewerkers. Zij helpen u graag aan een afspraak of zij zorgen ervoor dat u binnenkort een geheel vrijblijvende offerte ontvangt in Purmerend. Wij helpen u graag als stukadoor in Purmerend.

Geef een reactie