Stukadoor Haarlem

Al uw stucwerk op maat

Woont u in de buurt van Haarlem en bent u bezig met het opknappen van uw badkamer? Moet de woonkamer grondig gerenoveerd worden of bent u bezig met een nieuwbouw project voor een nieuw zakelijk kantoor? Wellicht wilt u simpelweg de kleur van de wanden in de keuken veranderen. In al deze gevallen kunnen wij gemakkelijk helpen met onze ervaring en kennis als professionele stukadoor. Met al ruim 10 jaar ervaring achter ons en een heleboel tevreden gezichten, bieden wij u een fantastische klantgerichte en professionele dienst aan. Bij ons weet u zeker dat u kwaliteit op maat krijgt, of u nu op zoek bent naar een stukadoor in Haarlem die kelderafdichting verzorgd of dat u gewoon wat vragen hebt over sierwerk.

Kies voor sierwerk

Onze vakkundige kennis en ons praktisch inzicht als stukadoor wordt vaak ingezet voor het verzorgen van het mooiste sierpleisterwerk. Sierpleisters zijn de afgelopen jaren steeds meer divers en uitgebreider geworden aangezien mensen steeds specifiekere en persoonlijkere wensen hebben wanneer het aankomt op het uiterlijk en de uitstraling van hun woning in Haarlem. Gaat u voor een klassieke en rustgevende uitstraling, of bent u wel in voor iets hips en moderns? Houdt u van een glanzende of matte wand en moet deze dan maagdelijk wit zijn of juist in diverse kleuren?

Stukadoor Haarlem

Wij werken met pleisterwerk van verschillende leveranciers en merken en wij hebben gemerkt dat met name Spachtelputz, een pleister op basis van kunststof, zeer populair is. Als stukadoor in Haarlem brengen wij deze graag op uw wanden en plafonds aan in diktes van 1,2 mm 1,5 mm of 2,0 mm.

Ontdek de speciale typen

Een speciaal type sierpleisterwerk is het zogenaamde stucmarmer. Dit is eigenlijk een verzamelnaam voor zeer veel verschillende typen die wederom afkomstig zijn van verschillende producten en verschillende leveranciers. Hierbij zullen wij als stukadoor een marmereffect nabootsen op uw wanden en plafonds. Drie van de populairste producten in stucmarmer in Haarlem zijn:

  • Brander Stucco
  • Brander Stucco Mat
  • Tadelakt

Brander Stucco is erg populair aangezien met een simpele bewerking uw stucwerk eruit komt te zien als het traditionele Italiaanse Stucco resultaat. De Mat versie bereikt zonder veel moeite een optimaal resultaat en de tadelakt is een zeer speciaal product dat wij aanbieden als gerenommeerd stukadoor in Haarlem.

Meer weten?

Wilt u graag wat meer weten over ons werk als stukadoor? Kijk gerust even rond op de website en vind voorbeelden van onze resultaten in Haarlem. Of neem contact op en vraag ons naar ons werk als stukadoor in Haarlem.

Geef een reactie