Stukadoor Amstelveen

Ontdek ons aanbod

Welkom bij Multistuc & Spuit bv, uw specialist in persoonlijk stucwerk in de omgeving van Amstelveen. Wij zijn de afgelopen 10 jaar enorm gegroeid en wij gebruiken onze opgedane ervaring en kennis van ons vak om al onze klanten een fantastisch professionele en behulpzame service te leveren. Wij kunnen u als stukadoor helpen met allerlei verschillende werkzaamheden en diensten. Om u een beter idee te geven van wat ons werk nu precies inhoudt, hebben wij de populairste diensten hieronder op en rijtje gezet. U kunt ons echter ook inschakelen als stukadoor in Amstelveen voor andere en meer persoonlijke projecten:

  • Stucmarmer
  • Binnensauswerk
  • Gevelisolatie
  • Glad pleisterwerk
  • Kelderafdichting
  • Akoestische pleister
  • Sierpleister
  • Spuitpleister

Kies voor het effect van marmer

Vaak worden wij in Amstelveen gevraagd om ons prachtige en professioneel verzorgde stucmarmer.
Stucmarmer is eigenlijk een verzamelnaam voor een aantal verschillende vormen van sierpleisters die een marmereffect veroorzaken. Dit geeft het stucwerk een mooie en zelfs deftige aanblik. Wij werken met verschillende leveranciers en verschillende producten om dit marmereffect te krijgen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: Brander Stucco, Brander Stucco Mat en Tadelakt. Brander Stucco geeft het traditionele Italiaanse Stucco effect dankzij slechts twee bewerkingen in het stucwerk en is zodoende erg populair onder onze klanten.

Stukadoor Amstelveen

Als stukadoor kunnen wij Brander Stucco in maar liefst 48 verschillende kleuren leveren. Bovendien heeft het een zeer snelle droogtijd. De Mat versie is een prachtig product aangezien het een fantastisch resultaat oplevert zonder dat er veel tijd of moeite aan besteed hoeft te worden. Tadelakt is een waterdichte glanspleister op basis van natuurkalk. Een zeer speciale techniek die wij beheersen als ervaren stukadoor in Amstelveen.

Laat uw wanden sausen

Het witten of kleuren van gepleisterde wanden en plafonds wordt ook wel sausen genoemd. Voor een uitstraling van glad pleisterwerk, kunt u kiezen voor een binnensaus behandeling. Wij hebben hier veel ervaring mee en wij weten als geen ander in Amstelveen hoe we uw wanden en plafonds er weer stralend mooi uit kunnen doen zien. Als stukadoor hebben wij voor u de keuze uit diverse kleuren en u kunt deze zelf kiezen in gesprek met de vertegenwoordigers van onze stukadoor in Amstelveen.

Meer weten?

Wilt u graag wat meer over onze werkwijze of over onze werkzaamheden weten? Wij helpen u graag aan meer informatie over ons werk als stukadoor. Neem even een kijkje op onze website en ontdek ons aanbod in Amstelveen of bel ons op en vraag naar meer informatie over ons werk als stukadoor in Amstelveen.

Geef een reactie