Onze aanpak

Hoe gaan wij te werk?

Multistuc & Spuit bv werkt te allen tijde op een uiterst transparante manier. Vandaar dat wij u graag laten zien hoe wij werken.

Bekijk hieronder hoe wij vanaf het beginpunt tot een prachtige eindresultaat komen dat voldoet aan uw wensen.

aanpak en werkwijze Multistuc

Stap 1 – Contact

Of u nu gaat verbouwen voor een nieuwbouw project, renoveren van een woning of uw kantoor & bedrijfspand gaat opknappen? Neem contact op met Multistuc. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende afspraak.

Stap 2 – Vrijblijvende afspraak & offerte

Tijdens de afspraak nemen we de details met u door en zorgen voor een vakkundig en deskundig advies. Tevens bieden wij u een zee scherp voorstel aan voor onze werkzaamheden.

Stap 3 – Voorwerk & tijdsindeling

Ruim op tijd krijgt u van ons te horen wanneer wij de werkzaamheden aanvangen. Zo kunt u rekening houden met eventuele andere werkzaamheden die moeten plaatsvinden, zodat u een goed overzicht houdt tijdens uw verbouwing.

Stap 4 – De werkzaamheden

We gaan professioneel van start en zorgen voor een prachtig eindresultaat. Vanaf het moment dat we voor u aan de slag zijn gegaan, houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen. We werken vlot en deskundig.

Stap 5 – Evaluatie eindresultaat

Samen lopen we graag de werkzaamheden na. Heeft u vragen, op en/of aanmerkingen. Dan zullen we we dit netjes oplossen. Door onze vakkundige en professionele werkwijze in combinatie met onze certificering bent u bij Multistuc & Spuit bv aan het juiste voor al uw stukwerk.

Geef een reactie